Sve je rješivo, Marie Forleo

Izdavač: VBZ
Moja ocjena: 4/5


"Pa ipak, ne može biti velikih promjena u svijetu sve dok najprije ne skupimo hrabrost promijeniti sami sebe. A da bismo to učinili, najprije moramo vjerovati da to možemo." 

Marie Forleo - spisateljica, poduzetnica i filantropkinja iz New Yorka - donosi nam knjigu Sve je rješivo u kojoj predstavlja svoj smireni pristup kaosu; inspirativni vodič koji će nam pokazati kako se suočiti sa strahovima i kako savladati sve životne prepreke. 

Već ste dugo nezadovoljni na poslu, nesretni u vezi ili braku, imate želju nešto promijeniti, pokrenuti novi posao, ali nemate hrabrosti i ne znate od kuda početi? Zahvaljujući ovoj knjizi shvatit ćete da je moć promjene upravo u vašim rukama i ovisi prvenstveno o vama. 💪

Knjiga je prepuna zanimljivih i nadahnjujućih priča stvarnih ljudi koji će nas inspirirati da napokon promijenimo ono što nas čini nesretnima. Također, obiluje korisnim savjetima i zaista je jednostavna i lako primjenjiva u praksi. Može se primijeniti na svakodnevne, sitne probleme, ali isto tako i kod rješavanja kroničnih problema, depresije, tuge, beznađa i slično. 

"Zajedno ćemo pomoću jednostavnog uvjerenja da je sve rješivo aktivirati urođenu nam sposobnost preobražavanja vlastita života te, postupajući tako, potaknuti važnu promjenu u sebi i oko sebe. A upravo je zato ova knjiga sada u vašim rukama."

Istodobno zabavna i korisna, knjiga se brzo čita, a uz pomoć vježbi i savjeta pokazuje da je zaista sve rješivo, koliko god se ponekad činilo suprotno. Postići svoj vlastiti mir i zadovoljstvo često se čini potpuno nemogućim, ali Marie dokazuje upravo suprotno i fraza "Sve je rješivo" lako može postati vaš životni moto. Od mene imate preporuku. 😉

Primjedbe