Otkrijte svoju unutarnju snagu, Brené Brown

Naslov: Otkrijte svoju unutarnju snagu
Autor: Brené Brown
Broj stranica: 179
Cijena : 99,00 kn
Izdavač: V.B.Z.
Moja ocjena: 8/10
Knjigu kupite OVDJE



Brené Brown doktorica je znanosti i magistra socijalnog rada, profesorica je na Sveučilištu u Houstonu. Autorica je dviju knjiga koje su postigle globalni uspjeh: Moć nesavršenstva i Budite odvažni i činite velike stvari. Njene knjige temelje se na pozitivnom stavu prema samome sebi i svojoj okolini, na prihvaćanju nekih stvari onakvima kakve jesu, na hrabrosti da učinimo ono što želimo i budemo onakvi kakvi želimo biti, a ne kakvima nas drugi žele vidjeti.

Kako bi se čitatelji bolje povezali s autoricom, na prvim stranicama knjige ona će nam iznijeti svoju životnu priču i opisati kako je uopće došla na ideju pisanja o ovoj temi. Kroz knjigu će nam ispričati i kako su neke slavne ličnosti utjecale na njen rad te na njeno mijenjanje svog stava i mišljenja o samoj sebi. Također, ističe koliko je pozitivan stav prema samome sebi važan u odgoju djece te kako na djecu prenijeti ovakav način života.

U knjizi Otkrijte svoju unutarnju snagu autorica stavlja naglasak na pripadanje samome sebi, na vjeru u samoga sebe i ono što mi zaista jesmo. Udovoljavanje drugima danas je nekako postalo normalno, no gdje smo u svemu tome mi? Naučite kako prvenstveno udovoljavati sam sebi, kako izraziti ono što zaista mislimo, a ne govoriti ono što bi drugi željeli čuti, kako skupiti hrabrosti i zauzeti se za sebe, bez straha da ćemo time možda nekoga razljutiti jer smo se usprotivili njegovom mišljenju. Ne bojte se reći ono što mislite samo zato što ćete ponekad biti sami u tom mišljenju; najvažnije je ostati vjeran sam sebi, makar u tome bili potpuno sami. Pred vama je pozitivna i motivirajuća knjiga koja će vam pomoći da naučite kako sami sebi biti važni i kako iznijeti svoje stavove hrabro i bez osvrtanja na druge.

Primjedbe