Muškarac za jednu noć, Kendall Ryan

Naslov: Muškarac za jednu noć                          
Autor: Kendall Ryan
Broj stranica: 184
Cijena : 79,90 kn
Izdavač: 24 sata
Moja ocjena: 8/10


Što je čitanje na plaži bez jedne dobre ljubavne priče. Kad se nakon hrpe trilera zaželim nekog laganijeg štiva, najčešće biram romane autorice Kendall Ryan. Ona savršeno spaja romantiku i strast, pa unatoč tome što znate da će priča imati sretan završetak, čitate ju s uzbuđenjem.

U ovoj priči autorica spaja Kate i Huntera. On je samohrani otac četverogodišnje djevojčice, posvećen samo njoj, podsvjesno želi naći ženu koja će voljeti i njega i njegovu kćerkicu, ali s time do sada nije imao uspjeha. Zato večeras odlučuje izaći van sa željom da se malo opusti i možda upusti u avanturu za jednu noć.

Ona večeras izlazi s prijateljicama i slavi svoj trideseti rođendan. Kad već do sada nije našla ljubav svog života, za večeras ima samo jednu želju: muškarca za jednu noć. Vrijeme je da proslava rođendana ostane zapamćena zauvijek i ta će joj se želja svakako i ostvariti.

Kate i Hunter će se te večeri upoznati, a obzirom da oboje žele da ova večer završi dobrom avanturom, Kate pristaje otići s njim i uživati u odličnom seku. Sve dok ih u tome ne prekine njegova kćerkica! 😊

Nakon nekoliko desetaka najprodavanijih naslova, Kendall Ryan ponovno donosi priču koja će osvojiti sve ljubitelje romantičnih komedija. Zabavna priča prepuna seksi scena, ali i emotivnih trenutaka, spaja dvoje ljudi koji isprva ne žele bliskost i vezu, ali će uskoro shvatiti da se osjećajima nije lako oduprijeti. Uživajte u čitanju! 😉

Primjedbe