Dobre vibracije, dobar život; Vex King

Broj stranica: 256
Izdavač: V.B.Z. 
Moja ocjena: 8/10



Već sama naslovnica ove knjige asocirala me na mir, jednostavnost, organiziranost i pozitivu. Kada ju krenete čitati, ona zaista i jest takva. Knjiga je ovo koja nas uči kako da u naš život pustimo pozitivnu energiju i mir, a kako da nadvladamo negativu koja nas okružuje te kako da odredimo svoje prioritete i životne ciljeve.


Autor ove knjige je Vex King, svjetski poznat britanski influencer koji predvodi revoluciju nove generacije duhovnih tragatelja. Svojim radom zapravo promovira životni stil usredotočen na pozitivnost, a do danas je pomogao tisućama ljudi da prevladaju određene poteškoće i promijene svoj život, ali i sebe prvenstveno.

Knjiga se proteže na malo više od 250 stranica, a podijeljena je na sedam dijelova koji omogućuju lakše praćenje i realizaciju onog što ste iz knjige naučili. A u samom početku autor će nam ispričati i djelić o svom životu te kako je uopće postao ono što danas jest. U ovoj mi se knjizi ponajviše sviđa to što je sve posvećeno nama samima i tome da napokon zavolimo i prihvatimo sami sebe te da odbacimo sve ono i sve one koji nas u tome sprječavaju.

Kako se riješiti onih koje uopće nije briga za vas, kako promijeniti način na koji mislite i postupate, kako se okružiti pozitivnim ljudima, kako biti zahvalni na svemu što imamo, kako uživati u trenutku i manje razmišljati o budućnosti, kako da postanemo prioritet sami sebi, kako izaći na kraj s negativnim ljudima, kako prestati ugađati svima oko sebe, kako postaviti realne životne ciljeve – na ova, ali i mnoga druga pitanja pronaći ćete odgovor u ovoj vrlo zanimljivoj i nadasve korisnoj knjizi. Pomoći će vam da nove prilike pustite u svoj život i napokon se riješite negative koja vas sputava u svemu.

Knjiga se brzo čita, jednostavna je i donosi rješenja koja su praktična u svakodnevnom životu. Pisana je jezikom razumljivim svima, na vama je samo da ju objeručke prihvatite i krenete na dug, težak, ali itekako isplativ put koji će vam donijeti život kakav ste oduvijek priželjkivali, ali ste od njega odustali jer ste mislili da tragate za nemogućim. Kako i sam autor kaže, važno je da smo na tom putu odlučni, ustrajni, hrabri i ponajviše pozitivni, a onda će promjene doći same od sebe. Jednom kada pozitivnu energiju pustite u svoj život, ostvariti životne ciljeve više neće biti tako teško. Od mene imate veliku preporuku! 😉

Primjedbe