Čovpas pušten s lanca, Dav Pilkey

Naslov: Čovpas pušten s lanca
Autor: Dav Pilkey
Broj stranica: 220
Cijena : 99,00 kn
Izdavač: Mozaik knjiga
Moja ocjena: 9/10



U moru slikovnica, pripovijetki i priča za djecu, evo jedne knjige koju biste na hrpici knjiga za djecu sigurno prvu uočili. Neobičnog naziva i šarene naslovnice, drugi strip o Čovpasu donosi mnoštvo novih nezgoda o ovom zanimljivom liku i to na preko 200 stranica. 

Duhovit i originalan strip o psoglavom policajcu svidjet će se svim mališanima, a čak bi se i odrasli mogli nasmijati. Ako i niste čitali prvi strip o Čovpasu, ne brinite jer će vam uvod pojasniti tko je Čovpas i kako je on nastao. Knjiga je podijeljenja u 10 poglavlja, a na samom kraju je i jedan bonus strip te zabavna i edukativna škola crtanja. Zanimljivi likovi, šaljive nezgode, čudni zlikovci i vesele ilustracije koje krase ovu knjigu zasigurno će zabaviti vaše mališane. Tekst je razumljiv i jednostavan za čitanje i time prilagođen upravo djeci, a cjelokupna priča ipak ima smisla i donosi pouku.

Uživajte u novim stripovima o ovom čudnovatom policajcu i saznajte kako je ovaj put spasio svijet od čudnih zlikovaca, boreći se usput i sa svojim lošim navikama poput slinjenja po svima i opsjednutosti lopticama. Hoće li ovaj junak uspjeti pobijediti svoju pseću narav i postati bolji čovjek i policajac ili će njegove loše navike prevladati? Pročitajte ove smiješne, napete i akcijom ispunjene stripove i uživajte zajedno s vašom djecom!

Primjedbe

  1. Napiši te stranicu kako se crtaju likovi iz čovpasa. Ima toga.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar