Najpoznatija djela klasične glazbe / Najljepši baleti

Naslov: Najpoznatija djela klasične glazbe / Najljepši baleti 
Autor: E.Fondacci, L.Baleine, H.Creations / E.Fondacci, G.Roman, H.Creations
Broj stranica: 18
Izdavač: Znanje
Cijena: 199,00 kn
Moja ocjena: 10/10
Svoje primjerke naručite OVDJE i OVDJE 



Iz Znanja su nam nedavno stigle dvije glazbene knjige u obliku kazališta s predivnim ilustracijama od izrezanog papira. Svaka od njih prikazuje šest glazbenih ulomaka koju prati i glazbena podloga, dok ćete istodobno uživati u tekstu i čarobnim ilustracijama. Jasan i dovoljno glasak zvuk koji dopire iz knjige savršeno će nadopuniti doživljak kazališta. Uživat ćete u svijetu baletne umjetnosti i klasične glazbe.

Knjiga Najljepši baleti prikazuje šest najpoznatijih i najljepših baleta, a to su: Labuđe jezero, Romeo i Julija, Don Quijote, Trnoružica i Orašar.



Uz knjigu Najpoznatija djela klasične glazbe uživat ćete u djelima najpoznatijih glazbenih umjetnika kao što su Mozart, Strauss i Vivaldi. Otkrijte šest predivnih, svjetski poznatih glazbenih djela: Četiri godišnja doba, Turski marš, Peta simfonija, Na lijepom plavom Dunavu, Mađarski plesovi i Mjesečina.



Ove dvije bajkovite knjige namijenjene su djeci starijoj od 7 godina, no uvjeravam vas da će i djeca i odrasli u njoj podjednako uživati. Glazbeni ulomci donose jedan poseban ugođaj koji je vrlo teško dočarati riječima. 

Jedina zamjerka je cijena, no koliko god bilo puno izdvojiti taj iznos za jednu knjigu, uvjeravam vas da se isplati. A ukoliko svojim mališanima i bližnjima za Božić kupujete knjige kao poklon, neka se ove dvije glazbene knjige ovog Božića svakako nađu pod borom. Preporučam od srca! ;)

Primjedbe