Vuk, O.Lallemand i É.Thuillier

Naslovi: Vuk i Mali Vuk
Autori: Orianne Lallemand i Éléonore Thuillier
Cijena : 39,90 kn
Izdavač: Znanje
Moja ocjena: 9/10
Knjige kupite OVDJE


Šestomjesečne vlasnice ovih neodoljivih ručica još su premalene za listanje slikovnica, ali zato ih mama vrijedno skuplja, u nadi da će, kad malo porastu, voljeti knjige jednako kao ja.


Među prvima koje će listati sigurno će biti priče o Vuku. Uz ove kratke, ali zanimljive i poučne priče, najmlađi će čitatelji naučiti puno o prijateljstvu, opraštanju, dijeljenju s drugima, ljubomori, učenju, ljubavi, pomaganju i mnogim drugim temama. Čitanje će dakako olakšati predivne ilustracije, a u pričama će podjednako uživati i odrasli.


Mali Vuk je nespretan, ponekad previše uzbuđen, mrzi čitati, ali voli jesti knjige, mijenja raspoloženja sto na sat i ima mnoštvo prijatelja koji ga često spašavaju iz nevolja u koje upada. 


Upustite se u avanturu s malim Vukom i uživajte u zajedničkim trenucima čitanja, maštanja, prepričavanja, pojašnjavanja i sanjarenja. Saznajte tako je li Vuk uz pomoć svojih prijatelja, joge i sporta naučio kako ovladati svojim snažnim osjećajima, kako je Vuk zavolio čitanje i uživao u Zemlji knjiga, je li uspio postati superjunak i koga je spasio, kako je naučio zabavljati se s prijateljima, a ne samo naređivati im te kako je dijelio svoje igračke s drugima umjesto da ih čuva samo za sebe.

Primjedbe