Otvori prozorčić - Biblijske priče

Naslov: Otvori prozorčić
Broj stranica: 20
Cijena : 79,00 kn
Izdavač: Znaci vremena
Moja ocjena: 10/10


Voljeli biste vaše dijete malo bolje upoznati s vjerom u Boga, približiti mu biblijske priče ili mu pokazati koliko je vjera važna u našim životima, ali ni sami ne znate od kuda krenuti?  Evo slikovnice koja će vam u tome pomoći. Idealna je kao uvod u biblijske priče za djecu, a da to ne bude nimalno monotono ili dosadno.


Predivna, šarena, motivirajuća slikovnica u kojoj će vaši mališani uživati, ali i vi zajedno s njima! Priče su kratke, zanimljive i ispričane jednostavnim dječjim jezikom, a 32 prozorčića upotpunjuju priče i daju novu dimenziju čitanju pa će ono biti još zabavnije.

Slikovnica sadrži 13 priča iz Starog i Novog zavjeta koje su popraćene predivnim ilustracijama. Tako će vaši mališani čitati o postanku svijeta, o Noinoj arki, Isusovom rođenju i uskrsnuću te mnogim drugim događajima. Slikovnica je interaktivna, potiče na kretivnost i daljnje razmišljanje o biblijskim ličnostima. Vaši mališani će uz nju puno naučiti, a istodobno se i zabaviti otvarajući prozorčiće na svakoj strani.

Primjedbe