5 minutne priče

Naslov: 5 minutne priče
Cijena : 29,90 kn
Izdavač: Egmont
Moja ocjena: 10/10


Svi knjigoljupci znaju koliko je čitanje zdrava i korisna navika, koliko za odrasle, toliko i za djecu. Jedan od najboljih načina kako se povezati sa svojim mališanima je upravo kroz zajedničko čitanje, barem na 5 minuta dnevno. Upravo zato Egmont nam predstavlja kolekciju 5 minutnih slikovnica s najpopularnijim Disneyevim junacima uz koje će djeca učiti o prijateljstvu, obitelji, sreći, ljubavi i brojnim drugim temama važnima za njihov razvoj.


Svaka slikovnica sadrži pet priča, a samo pet minuta biti će dovoljno da vaše dijete stekne naviku čitanja, što i jest cilj ovih petominutnih priča. Sve priče donose neku pouku, potiču djetetovu maštu, zanimljive su i brzo se čitaju, a predivne ilustracije djeci će čitanje učiniti još zabavnijim.


Do sada smo imali priliku uživati uz prve četiri slikovnice koje su mališane naučile ponešto o hrabrosti, prijateljstvu, obitelji i životinjama, a peta slikovnica, koja je od jučer u prodaji, donosi pet priča o sreći, a ispričat će ih junaci iz Snježnog kraljevstva, Auta, Priča o igračkama te Mačke iz visokog društva i Miki Maus. 

Ukupno ih je dvadeset, a ukoliko još niste nabavili prve slikovnice ne brinite jer još stignete. Zbog velike potražnje prve tri slikovnice ponovno su u prodaji, a sve iduće koje tek izlaze svaki petak stižu na kioske, u supermarkete i u poštu. Cijena je 29,90 kuna, a zauzvrat ćete dobiti prekrasnu, šarenu, vrlo poučnu i inspirativnu slikovnicu u kojoj ćete podjednako uživati vaši mališani i vi. Čitajte s vašom djecom, priuštite im vrijeme koje će provesti samo s vama i s knjigom, razvijajte tako njihovu maštu i znatiželju – jednog dana će vam biti zahvalni!

Primjedbe