Voli nju divlju, Atticus

Naslov: Voli nju divlju              
Autor: Atticus
Broj stranica: 225
Cijena : 119,00
Izdavač: Znanje
Moja ocjena: 9/10


Još jedan pjesnik koji se prvo proslavio na društvenim mrežama, a onda na papiru. Atticus je pseudonim anonimnog pjesnika kojeg na instagramu prati više od milijun pratitelja, a knjiga Voli nju divlju predstavlja zbirku njegovih pjesama.

Njegovi stihovi su kratki, vrlo moćni, puni emocija. S malo riječi ovaj će pjesnik potaknuti jako puno osjećaja kod čitatelja. On piše o svakodnevnim, prolaznim trenucima koje pretvara u čarobne stihove koje ćete voljeti čitati često, ne samo jedanput.

U svojim pjesmama Atticus slavi žene i ljubav. Njegovi stihovi su prepuni zaljubljenosti, romantike, sreće i divljenja muškarca prema ženi. Ističe koliko su žene istodobno jednostavna i kompleksna bića, koliko su hrabre, slobodne i divlje, a opet željne ljubavi i pažnje.

Stihovi su minimalistički, ali je količna emocija koje pokreću neizreciva. Bilo da ste slobodni, tužni ili sretni u ljubavi, njegove riječi uvijek pašu. Iznanađujuće je koliko jednostavno, a opet iskreno i realno može pisati o običnim životnim trenucima. Vrlo lako ćete se poistovjetiti s onim što čitate jer teme nisu ništa drugo nego ono što smo već svi iskusili: zaljubljenost, sreća, tuga, sloboda, strah, pustolovina, prvi poljubac... Ma znat ćete o čemu pričam čim dobijete poriv da svaku drugu pjesmu prepišete ili uslikate. J

Atticus je autor dviju pjesničkih zbirki: Love Her Wild i The Dark Bewtween Stars, a na instagramu možete uživati u njegovim stihovima na profilu @atticuspoetry. Ovo su stihovi koji će vam se urezati u pamćenje i rado ćete im se vraćati. Svakako jedna pozitivna i emotivna zbirka pjesama u kojoj sam iskreno uživala!

Primjedbe