Sve naše tajne, Emily Carpenter

Naslov: Sve naše tajne                           
Autor: Emily Carpenter
Broj stranica: 308
Cijena : 99,90 kn
Izdavač: 24 sata
Moja ocjena: 8/10


Samo devet mjeseci veze za Daphne i Heatha bilo je dovoljno da shvate kako su stvoreni jedno za drugoga. Žive mirnim, povučenim životom, vješto skrivajući svoje tajne iz prošlosti vjerujući da će one tamo zauvijek i ostati.

Njihovu idilu ubrzo će početi ometati Heathove noćne more koje se javljaju sve češće i češće. U strahu za njihov zajednički život i brak koji su uskoro planirali, Heath predlaže Daphne da mu bude potpora na sedmodnevnoj terapiji u bračnom savjetovalištu, ne bi li otkrio uzrok svojih noćnih mora.

Iako Daphne nije oduševljena ovom idejom, za njihovu zajedničku sreću spremna je preživjeti i tih sedam dana na jezivoj, zabačenoj lokaciji. Unatoč doktorovim pravilima koji isključuju mobitele, druženje s drugim parovima i slično, Daphne ignorirajući pravila, svakim danom otkriva sve više o ovom institutu i čini se kako neke stvari nisu onakve kakvima se čine.

Ponašanje njenog zaručnika sve je čudnije, a soba i kamere koje ih prate, postaju sve jezovitije. Malo pomalo, kombinirajući prošlost i sadašnjost, autorica nam otkriva tajne glavnih likova, a sve do samog kraja nećete saznati čije su tajne strašnije.

Emily Carpenter donosi priču o najmračnijim ljudskim tajnama i nagonima. Roman je složen, napet i neizvjestan do samog kraja. Mračni likovi uvode vas u svijet svojih tajni koje kao da nemaju kraja. Pomalo uvrnut i jeziv psihološki triler s neočekivanim završetkom kojeg ćete brzo pročitati, a od mene svakako imate preporuku da to i učinite!

Primjedbe