Cimer, Kendall Ryan

Naslov: Cimer             
Autor: Kendall Ryan
Broj stranica: 228
Cijena : 49,90 kn
Izdavač: 24 sata
Moja ocjena: 8/10


Paige je dvadesetosmogodišnjakinja koja živi mirnim životom, sama sa svojim psom, radi na mjestu voditeljice ljudskih potencijala u neprofitnoj tvrtki i trenutno nije zainteresirana za veze. Jednog će ju dana njena najbolja prijateljica Allie zamoliti da na dva mjeseca primi njenog mlađeg brata Cannona kao cimera u svoj stan.

Paige Cannona pamti iz djetinjstva kao malog štrebera s naočalama i mada misli da to nije baš najbolja ideja, nevoljko pristaje. Umjesto čudnog štrebera na njenim se vratima pojavljuje predivan muškarac, mišićavog tijela i seksi glasa i Paige istog trenutka zna da je pogriješila što je pristala na ovo.

Cannon je dvadesetšestogodišnjak, jako blizu završetka medicinskog fakulteta, pomalo samodopadan i uvjeren da se svaka djevojka s kojom završi u krevetu, odmah i zaljubi u njega. Paige duboko vjeruje da, unatoč očiglednoj kemiji koja se odmah dogodila među njima, može preživjeti dva mjeseca s ovim ljepotanom u svom stanu, bez da i ona završi u njegovom krevetu.

Koliko god se i jedno i drugo borili da ostanu samo prijatelji, kako dani idu tako se kemija među njima sve više pojačava pa se Paige i Cannon ipak upuštaju u tajnu avanturu koja je od prvog trenutka bila neizbježna. Obećaju jedno drugome da je ovo samo kratkotrajna zabava za koju Allie nikako ne smije saznati, a hoće li stvarno tako i biti to ćete otkriti sami. J

Kendall Ryan nam donosi zabavnu priču, prepunu požude i strasti, a dobro mi je došla kao mali predah od napetih krimi romana koje najčešće čitam. Ako još niste čitali romane ove autorice, Cimer je pravi izbor za krenuti s čitanjem, a ako ste već upoznati s nekim od njenim romana onda znate da vam nikako neće biti dosadno. Bez puno okolišanja, ova autorica brzo prelazi na strastvene scene, a budimo iskreni, one i jesu najzanimljiviji dio u ljubavnim romanima. U svakom slučaju, ljubavi i seksualne napetosti u njenim romanima nikada ne manjka. J

Primjedbe