Potjera, Rhyannon Byrd

Naslov: Potjera
Autor: Rhyannon Byrd
Broj stranica: 128
Cijena:  49,90 kn
Izdavač: 24 sata
Moja ocjena: 8/10



Serijal Londonska afera započeo je dijelom Vikend, a evo nam i drugog nastavka – Potjera. U prvom nastavku pratili smo upoznavanje Emmy i Jasea te njihov zajednički vikend u Londonu. Par dana prepunih strasti i seksualne povezanosti bili su dovoljni da jedno drugoga u potpunosti zalude. Kako se vikend bliži kraju, oboje su svjesni nadolazećeg rastanka, osim ako jedno drugome ne priznaju svoje osjećaje.

Upravo ovdje završava Vikend i kreće Potjera. Emmy će pokupiti svoje stvari i vratiti se u San Diego. Ni jednom ni drugom neće trebati puno vremena da shvate kako je to bila velika pogreška. Svjestan činjenice da je upravo od sebe pustio ženu svog života, Jase brže bolje kreće u San Diego.

Ponovno kreće strastveni vrtlog između ovo dvoje ljudi, a hoće li napokon otkriti jedno drugome što osjećaju, saznajte sami. Hoće li mračne tajne obitelji Beckett ponovno otjerati Emmy ili će ovog puta njihova strast i ljubav biti jača od obiteljskih spletki?

Drugi nastavak knjige, baš kao i prvi, obiluje strastvenim scenama između Emmy i Jasea, u čemu će uživati obožavatelji ljubavnih romana. Prilično kratko štivo definitivno je zamjerka, ali svejedno vjerujem da će ljubitelji ovakvog štiva uživati u čitanju. Slijedi čitanje trećeg nastavka u kojem ćemo saznati kakva je sudbina ovog para i hoće li njihova veza opstati unatoč svemu.

Primjedbe