Priče za laku noć za mlade buntovnice, Elena Favilli & Francesca Cavallo

Naslov: Priče za laku noć za mlade buntovnice 
Autor: Elena Favilli & Francesca Cavallo
Broj stranica: 212
Cijena : 119,00 kn
Izdavač: Znanje
Moja ocjena: 10/10



Zaljubit ćete se u ovu knjigu i prije nego ju uopće otvorite! Miris ove knjige i prekrasna naslovnica – meni je ovo bilo dovoljno da me knjiga oduševi i prije čitanja. A unutra... prekrasne, motivirajuće priče o stvarnim ženama, priče koje će vas oduševiti, motivirati, usrećiti, ohrabriti i potaknuti da napokon učinite baš ono o čemu dugo maštate!

U knjizi ćete pronaći 100 priča o hrabrim ženama, gotovo nepoznatima, a opet toliko važnima. Priče su to o ženama znanstvenicama, izumiteljicama, sportašicama, pjevačicama i mnogim drugim ženama koje su promijenile i nadahnule svijet, ženama koje su ostvarile svoje snove i pokazale da spol ne utječe na prevladavanje izazova koji se nađu pred nama.

Iako sam već odavno pročitala sve priče, ova knjiga i dalje stoji pored mog kreveta, pa svaku večer opet malo zavirim, pročitam barem jednu priču. Knjiga je ovo koju treba pročitati svaka žena, neovisno o godinama. Osim priča, oduševit će vas i predivne ilustracije i citati koje ćete pronaći na svakoj stranici. Na kraju knjige pronaći ćete popis svih žena o kojima se pisalo u knjizi, popis šezdeset ilustratorica koje su ukrasile ovu knjigu i također, naći ćete i dvije prazne stranice – jednu za vašu vlastitu priču i drugu za ilustraciju. Ma čista desetka! 





Primjedbe